ЗМІ про нас. Тернопіль презентує ще один “Тролейбус ретрощастя”

ЗМІ про нас

 Тернопіль презентує ще один 

“Тролейбус ретрощастя”


Незабаром у Тернополі буде курсувати ще один Тролейбус щастя «Ретро». Його представлять на міжнародному фестивалі ретро-автомобілів, який відбудеться 25-26 вересня у файному місті. Над оформленням старого тролейбусу 1982 року працюють студенти ТНПУ ім. В. Гнатюка та працівники КП «Тернопільелектротранс».

«Тролейбус вже пофарбували зовні та всередині і замінили подерті крісла. Студенти-художники уже почали розмальовувати тролейбус. Також ми готуємо матеріали для внутрішнього наповнення», – пише у соціальній мережі організатор Галина Полюга.

Працюють над реалізацією цього тролейбусу студенти та працівники Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка спеціальностей: «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта», «Інформатика», «Іноземна мова» та «Українська філологія». Також працівники КП «Тернопільелектротранс» за підтримки директора Андрія Мастюха.

Старі предмети можна приносити заздалегідь або в суботу з 9:00 до 10:00 біля готелю «Тернопіль», де будуть оформляти тролейбус.

Погляд

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси