Посвята першокурсників інституту педагогіки та психології у студенти  

Посвята першокурсників інституту педагогіки та психології у студенти

У житті кожного першокурсника настає момент, коли його зустрічає велика університетська родина. Звичайно, продовжуючи традицію, зарахування до лав студентів відбувається у вигляді «неофіційної» посвяти.
Не забули про молоде покоління й цього року. 18-19 вересня студентський актив інституту педагогіки та психології влаштував для першокурсників справжнє свято у спортивно-оздоровчому таборі «Сокіл» на території Чорного лісу.
Своїм візитом та активною участю у посвяті приємно здивували студентів декан ІПП Чайка В.М., заступники декана - Чайковська Г.Б та Писарчук О.Т., а також куратори груп.
Свято розпочалася із захоплюючих виступів першокурсників, які креативно та яскраво представили свої студентські таланти. Викладачі, в свою чергу, не відступали, розважали усіх своєю участю в різноманітних конкурсах.
Усіх зворушила шестиметрова ватра, яка об’єднала усе студентство, де всі дружно виголосили текст клятви. Після потрійного «Клянусь!» старшокурсники «посвятили» дівчат і юнаків та пригостили чарівним «зіллям» власного приготування. Лунав веселий сміх, дотепні жарти, пісні під музичний супровід гітари та акардіону, організатором яких був найкращий декан.
Ранок наступного дня розпочався із захопливого квесту з досить важкими, але цікавими завданнями, різного роду конкурси: інтелектуальні, спортивні, творчі та жартівливі. Долаючи випробування, учасникам довелось неабияк постаратися, проявити усі свої уміння, продемонструвати силу духу та готовність до будь-яких випробувань.
Ці дні,проведені у таборі, допомогли нашим першокурсникам згуртуватися, познайомитися з викладачами та студентським активом.
З незабутніми враженнями близько обіду учасники посвяти вирушили додому. Тепер кожен із них може з впевненістю сказати, що він-студент інституту педагогіки та психології.
                                                                                                              Софія Пеклич
















До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси