ЗМІ про нас. В Тернополі запрацював книжковий онлайн секонд-хенд

ЗМІ про нас

 В Тернополі запрацював книжковий онлайн секонд-хенд


Відтепер придбати або продати книжки в Тернополі буде ще простіше, адже в мережі запрацював книжковий секонд-хенд.

За чотири дні спільнота для обміну книгами зібрала майже 2000 учасників, а ідея «букінізму» набула вірусного ефекту. На даний момент є понад 8500 тернополян, охочих обмінюватись книгами. Автори проекту закликають не консервувати книги, а дати їм можливість знайти нових читачів.


- Ми з другом якось говорили про переїзд і раптом виявили, що у кожного є величенька бібліотека, у котрій є багато непотрібних книг. Спершу влаштували «секонд» серед друзів і знайомих, а потім подумали: а чому б не зробити такий проект, аби він був доступний для багатьох людей одночасно і заодно був досить масштабним. Все, що має сенс у такому проекті – це велика кількість учасників. За такої умови знайти чи продати книгу є дуже легко, - каже студент ТНПУ Максим Вінтонів, ініціатор створення проекту. – Долучитись до обміну книгами легко. Варто просто написати оголошення про те, що саме ви хочете продати або купити.


В планах організаторів - створити переїзний секонд-хенд.


- Цей секонд буде існувати у зовсім іншій формі. Він буде відбуватись як подія. Коли будемо оголошувати про початок події, то повідомимо, наприклад, що секонд-хенд відбудеться на Театральному майдані у конкретний час. Відповідно в цей момент туди могли б сходитись усі бажаючі придбати щось цікаве або продати, – пояснює Максим. 


Терен


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси