ЗМІ про нас. Мілітарі-фітнес презентували у стінах педагогічного університету

ЗМІ про нас

 Мілітарі-фітнес презентували у стінах педагогічного університету

 17 травня в Тернопільському національному педагогічному університеті ім. Володимира Гнатюка провели презентацію “Мілітарі-фітнес” за версією ICIPS.

Мілітарі-фітнес - це інтенсивна загальнофізична, а також тактична підготовка з елементами психології виживання. Воєнізований спорт за версією ICIPS допомагає підтримувати фізичну форму як тілоохоронцям, інкасаторам, спортсменам, так і працівникам силових структур.



Тренування включають наступні дисципліни:

- Основи спеціальної психології і навчання діяти у екстремальних умовах;

- Основи тактичної медицини;

- Адреналіновий кардіо-тренінг;

-  Військову система рукопашного бою -“КРАВ МАГА”;

-  “Профайлінг” - визначення за поведінковими та психологічними реакціями людини її небезпеки для оточуючих та вцілому для суспільства;

- Армійський тактичний страйкбол та інші.


- Мілітарі-фітнес - це багатокомпонентна фізична підготовка і сьогоднішнє становище вимагає від нас переходу на новий етап, на ці новітні технології. Ми повинні навчитися швидко приймати рішення у небезпечних ситуаціях, хоч і знаходимось далеко від лінії фронту, проте нам і тут потрібно бути готовими дати відсіч ворогу - це і в контексті територіальної оборони, і в контексті співпраці із силовими структурами. В Польщі ці навчання проходили близько 20 років тому, -
 розповів викладач університету Олександр Варакута.

- Насправді ці навчання і демонстрації були цікавими, - поділився студент факультету фізичної культури Олег. - Ми такого на парах не спостерігаємо, тому для нас це новий урок, новий етап, нові зацікавлення.

Анна Кравець,
Терен
фото автора


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси