У ТНПУ ім. В. Гнатюка відбулась презентація Мілітарі фітнесу за версією ICIPS


У ТНПУ ім. В. Гнатюка відбулась презентація Мілітарі фітнесу за версією ICIPS


17 травня в ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулась презентація зовсім нового напрямку фізичних тренувань. Мілітарі фітнес по версії Міжнародного центру ізраїльського воєнізованого спорту – це багатокомпонентна фізична підготовка з елементами психології виживання (використання продуктивної агресії, контрольованого адреналінового сплеску, навчання дій в екстремальних ситуаціях, первинний профайлінг загроз). 


В Ізраїлі ICIPS − один із найвищих рівнів державних програм, щодо забезпечення громадської безпеки, навчання цивільного населення країни навичок самозахисту та самооборони в умовах протидії злочинності і терору. Основну увагу на заняттях приділяють вивченні прийомів рукопашного бою, поводженні зі зброєю та максимальному навантаженню на тренуваннях. 


Організатори розповідають, що новий напрям покликаний забезпечити власну безпеку в умовах агресії сучасного світу. Цей прогресивний вид фітнесу покликаний розвивати тіло за допомогою інтенсивних фізичних навантажень, а заняття є досить нестандартними. Воєнізованний спорт (по версії ICIPS) являє собою системний тренінг для підтримання форми як професіоналів (по виду діяльності: від інкасаторів і охоронців до співробітників силових структур і органів правопорядку), так і спортсменів-любителів тренувань в стилі мілітарі фітнес. Інструктори розкажуть як вийти із зони конфлікту та дати гідну відсіч у екстремальних ситуаціях. Перевагою мілітарі фітнесу є те, що людина одразу може працювати за кількома напрямами фізичної підготовки, економлячи, таким чином, час і гроші. Такі заняття дають змогу підготуватись до можливих реальних умов, де прийдеться захищати себе та близьких.


Важливим є те, що професійні інструктори пройшли навчання під керівництвом ізраїльських фахівців Академії по боротьбі з тероризмом та забезпечення громадської безпеки  Калібр-3. Тож тернополяни мають чудову змогу спробувати новий та перспективний вид фітнесу, який додасть не тільки впевненості, але й практичних навичок самооборони.


Мар’яна Підодвірна








До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси