У Тернопільській ОДА нагородили   кращих науковців,  викладачів, студентів й аспірантів   ТНПУ ім.В.Гнатюка


У Тернопільській ОДА нагородили 

кращих науковців,  викладачів, студентів й аспірантів

 ТНПУ ім.В.Гнатюка


19 травня заступник голови ТОДА Юрій Юрик та заступник голови обласної ради Любомир Крупа з нагоди Дня науки урочисто нагородили спільними грамотами Тернопільської обласної державної адміністрації та обласної ради кращих науковців області. Надзвичайно приємно, що левову частку нагород отримали науковці, викладачі, студенти, аспіранти, а також випускники ТНПУ ім. В. Гнатюка. «День науки — це свято, що об’єднує усіх працівників освітньої сфери, — звернуся із привітальним словом заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик. — Саме ви, науковці, підносите престиж науки у суспільстві, утверджуєте її незаперечну роль в економічному розвитку держави. Тож дякую за вашу нелегку роботу й наукові досягнення. Адже завдяки вашим працям Україна знаходить своє визнання у світі».

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у підготовку і виховання висококваліфікованих кадрів нагороджені грамотами такі науковці та викладачі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка: доктор технічних наук, професор, академік Академії економічних наук України, завідувач кафедри машинознавства та комп’ютерної інженерії Федорейко Валерій Степанович; доктор біологічних наук, професор, завідувач кафедри загальної біології та методики навчання природничих дисциплін Грубінко Василь Васильович; доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри англійської філології Морська Лілія Іванівна; кандидат педагогічних наук, викладач кафедри теорії і практики перекладу Куца Оксана Ігорівна; кандидат філологічних наук, доцент кафедри теорії і методики української та світової літератури Сорока Петро Іванович; доктор біологічних наук, професор кафедри хімії та методики її навчання Столяр Оксана Борисівна; кандидат педагогічних наук, асистент кафедри педагогіки і методики початкової та дошкільної освіти, заступник директора інституту педагогіки і психології (відділення «Початкова освіта») Писарчук Оксана Тарасівна. Також за активну участь у наукових розробках, значні досягнення в науковій та науково-дослідній роботі відзначено аспірантку другого року навчання Підодвірну Маряну Ігорівну; аспірантку третього року навчання Янкович Ірину Ігорівну; магістра інженерно-педагогічного факультету Гонтарук Наталію Володимирівну ( І місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія і методика професійної освіти»); студентку 4-го курсу Інституту педагогіки і психології Ліпяніну Юлію Сергіївну (ІІ місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді «Теоретична та прикладна психологія») та студентку 4-го курсу факультету філології і журналістики Демиду Тетяну Сергіївну (ІІ місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді «Журналістика»).

Тож ще раз вітаємо наших науковців з професійним святом. Бажаємо міцного здоров'я, сил та наснаги, професійної інтуїції та росту, нових відкриттів в ім’я Науки і Української Держави!

Маряна Підодвірна





До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси