З ДНЕМ НАУКИ!


З ДНЕМ НАУКИ!


Шановні колеги!


Дозвольте привітати з професійним святом усіх тих, хто робить внесок у скарбницю вітчизняної та світової науки - від студентів і аспірантів до провідних учених зі світовим ім’ям!


Сьогодні всім нам дуже непросто. Але наука допомагає державі вистояти. І держава має також допомогти вистояти науці.


До пріоритетів Уряду, зокрема, належить проведення незалежного аудиту нашої науково-інноваційної системи, створення Національної ради України  з питань розвиту науки і технологій.


Ми розуміємо, що майбутнє належить молодим, і саме тому наказом Міністерства освіти і науки оголошено перший в історії Міністерства конкурс робіт молодих учених, які працюють у наших вищих навчальних закладах та наукових установах. Тематика конкурсу відповідатиме пріоритетам програми «Горизонт-2020».


Наукова діяльність – це творчість найвищого ґатунку. Адже наука не лише наближає нас до кращого, комфортнішого та безпечнішого майбутнього, наука творить майбутнє. 


Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, радості творчості та подальших успіхів на шляху до нових знань, винаходів, відкриттів!

 

Міністр освіти і науки України                                                                                            Лілія Гриневич


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси