На факультету іноземних мов — "Нова місія Джеймса Бонда"



На факультету іноземних мов — "Нова місія Джеймса Бонда"



17 травня студенти факультету іноземних мов відсвяткували своє 23-річчя. Уже традиційно концерт, який відбувся в актовій залі о 14:00, було організовано у форматі мюзикла. Цього разу тема виступу — "Нова місія Джеймса Бонда".


Головну роль зіграв студент ПА-36 Роман Довгополий, який покорив своєю артистичністю та акторським талантом усіх глядачів.


"Сьогодні зранку я помітив, що хоругва нашого рідного факультету зникла. Ми повинні віднайти її. І я знаю, хто нам в цьому допоможе." Після цих слів декана факультету іноземних мов Кебала Миколи Степановича розпочався мюзикл, а Джеймс Бонд вирушив на пошуки агентів викрадача в різні країни, де його чекали не лише завдання, але й цікаві номери, які підготували студенти різних курсів.


Особливістю Дня факультету була активна участь викладачів усіх кафедр. Педагоги з радістю підтримали ініціативу студентів, шукали костюми, грали свої ролі, виступали, як справжні актори. Мабуть, саме завдяки дружній команді викладацького та студентського складу Дні факультету іноземних мов проходять дуже успішно! Можна з впевненістю сказати, що таке святкування надовго закарбується в пам'яті усіх нас! Адже коли команда факультету не просто сукупність людей, а дійсно згуртована сім'я, то організовувати такі концерти — найприємніше задоволення.


Заброцька Людмила,
студенка групи ФА-24










До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси