«Особистісний розвиток через вивчення англійської мови»:   навчальний семінар кафедри практики англійської мови   та методики її викладання


2016 - Рік англійської мови в Україні


«Особистісний розвиток

 через вивчення англійської мови»:

 навчальний семінар кафедри 

практики англійської мови

 та методики її викладання



У четвер 19 травня 2016 року в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка у рамках тижня кафедри практики англійської мови та методики її викладання, а також з метою проведення заходів з відзначення Року англійської мови в Україні, відбувся тренінг-семінар “Personal Development through Englishдля учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста Тернополя та Тернопільської області.


У заході взяли участь понад 90 учнів старших класів Тернопільських шкіл № 3, 6, 8, 11, 26, 29, а також учні Бучацької гімназії, Теребовлянської загальноосвітньої школи № 3 та Теребовлянського навчально-виховного комплексу.


Мета тренінгу – засвідчити  необхідність вивчення англійської мови у сучасному суспільстві та продемонструвати цікаві форми роботи у викладанні іноземної мови. Учні взяли участь у п’яти різних дискусіях, обговорюючи питання ідентичності людини, її ролі у сім’ї, серед друзів, у власній країні та глобалізованому суспільстві. Учасники семінару мали нагоду спілкуватися англійською мовою, обмінюватися думками, ділитися враженнями.


Творчий підхід викладачів кафедри практики англійської мови та методики її викладання до організації різноманітних форм роботи, допомога студентів першого та другого курсів факультету іноземних мов, а також активна позиція учасників тренінгу забезпечили успішне його проведення.

 

 

Олійник Ірина Дем’янівна,
доцент кафедри практики англійської мови
та методики її викладання








До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси