Хіміко-біологічний факультет взяв участь у IV Науковому пікніку


Хіміко-біологічний факультет взяв участь у IV Науковому пікніку



22 травня 2016 року у Тернополі відбувся IV Науковий пікнік. Дійство проходило на театральному майдані з 12 до 18 години. Було продемонстровано понад 500 експериментів, басейн для бігу по воді, дрони та робототехніку, наукові шоу. Задіяними були понад 200 учасників із різних куточків Тернополя: школярі, науковці, а також студенти вищих навчальних закладів. Студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка теж не пасли задніх, особливо представники із хіміко-біологічного факультету.


Хочете дізнатись чи є у щойно куплених овочах нітрати? Тоді вам до нас! Чи може вирішили створити екопаливо і не знаєте, яку модель для цього обрати? Ми на вас чекаємо! А чи задумувались ви над тим як роблять кров у фільмах жахів? І це ми знаємо!


Такими і не тільки дослідами та демонстраціями заохочували студенти усіх присутніх. Варто зазначити, що інформація та експерименти, які проводили майбутні вчителі біології та хімії була цікавою та пізнавальною дітям від 4 до 104 років. Кожен з них отримав потрібні знання, а учасники з відчуттям виконаної місії просвітника, відправились створювати щось нове, щоб потім здивувати ще більше.


Студентка 3-го курсу
хіміко-біологічного факультету
Лідія Онуфрійчук


















До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси