Вітали ФК «Тернопіль-Педуніверситет» з перемогою (ФОТО)




Вітали ФК «Тернопіль-Педуніверситет» з перемогою




24 травня у залі засідань вченої ради Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка ректор університету Кравець Володимир Петрович, декан факультету фізичного виховання Омельяненко Володимир Григорович, заступник декана факультету з навчальної роботи Боднар Ярослав Богданович, міський голова Тернополя Надал Сергій Віталійович та голова обласної федерації футболу Мариновський Володимир Миколайович привітали гравців ФК «Тернопіль-Педуніверситет» та їхнього наставника Василя Петровича Івегеша з блискавичною перемогою у студентському чемпіонаті України з футболу.



Кубки, медалі, подяки, грамоти та грошові відзнаки – ось винагорода за довгоочікуваний тріумф.


Тренер каже, що команді протягом десяти років до перемоги залишалося кілька кроків. Проте, коли нарешті жаданий трофей опинився у їхніх руках, команда не могла повірити своєму щастю. Василь Петрович назвав цю перемогу справжнім дивом.


 Натомість Ярослав Богданович сказав, що в цьому немає нічого дивного. Адже рецепт перемоги дуже простий, головні його інгредієнти: бажання, наполегливість, робота над собою. Цьогоріч всі компоненти вдало поєдналися і у фіналі вийшла смачна страва – перемога.



Нападник ФК «Тернопіль» Артур Дорі ділиться іншим боком успіху: 


«Спочатку було дуже важко поєднувати навчання та футбол. Адже тренування у нас кожного дня. Зранку навчання, а ввечері година-півтори фізичного виснаження на полі».


 Артур радий, що тренувальне поле на базі університету оновилося і з нетерпінням чекає, коли воно зможе прийняти футболістів.


«Дуже важко перемогти, але ще важче втриматися на цьому п’єдесталі, - каже тренер, - адже незабаром на команду чекає студентський чемпіонат Європи у Хорватії».



Муквич Мирослава та Луцик Христина,

студентки групи ЖУР-1
















До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси