"Staff training week" у Румунії


"Staff training week" у Румунії


9-13 травня 2016 року в Університеті Александра Іоана Кузи у м. Ясси (Румунія) відбувся міжнародний тренувальний тиждень для працівників університетів. Зустріч проходила у рамках Програми Еразмус+, яка надає можливості студентам навчатись, викладачам читати лекції, працівникам – обмінюватись досвідом у сфері своєї діяльності. ісля заповнення заявки на участь та кількох етапів конкурсу, Романа Миронівна Мисула, начальник відділу міжнародних зв’ язків ТНПУ ім. В. Гнатюка, отримала можливість взяти участь у цьому заході.


За цей тиждень для учасників було проведено лекції та семінари, що стосуються міжкультурних зустрічей , роботи в колективі. Проректор з міжнародних зв ’ язків висвітлив проблеми, з якими стикався університет-господар колись щодо впровадження міжнародних програм, а ще зупинився на перевагах програми Еразмус+. Усі учасники тренувального тижня представили свої навчальні заклади на “ Навчальному ярмарку ” . Серед інших, звичайно, було представлено і Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка.  Також було проведено панельну дискусію зі студентами з різних країн, що зараз  навчаються в Університеті Александра Іоана Кузи.


Нагадаю, що протягом цього семестру у Яссах за програмою Еразмус+ навчається студентка факультету іноземних мов Ольга Бачинська.


Загалом університет справляє дуже хороше враження. На допомогу студентам та працівникам служить чудова бібліотека, ще до складу структури університету входить сучасний музей, початкова школа, ботанічний сад.


Наступний прийом заявок на участь у програмі Еразмус+ в Університеті Александра Іоана Кузи буде оголошено восени, тож слідкуйте за оголошеннями.























До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси