Інститут педагогіки та психології по-королівському відсвяткував своє 15-річчя (ФОТО) 27.05.2016



 Інститут педагогіки та психології по-королівському відсвяткував своє 15-річчя

Років 15 назад 
утворивсь могутній лад.
 Там, за ріками, морями, 
загадковими лісами,
 тридесяте царство є, 
що з кожним днем дружніш стає.
 

Люд тут добрий і сміливий,
молоденький і кмітливий.
Править Володимир - цар,
педагог він і владар
Величне царству  ймення дали 
і 
Королівством східних земель назвали
в ньому - 
два великих графства,
в кожному -  
людей півцарства, 
кожне - свою назву має,
ряд традицій зберігає...


       
24 травня Інститут педагогіки та психології по-королівському відзначив своє 15-річчя. Розпочалося святкування з Королівської ходи і запальних танців при дворі. Святкування продовжилось в святково прибраній студентами актовій залі де і розпочався Королівський бал. Зібралось багато викладачів та студентів, гостей міста. Відкрили концертну програму маленькі принцеси та принци з графств «ЗОШ №16 та ЗОШ №3», які подарували всім запальні танці та пісні.



Гостею свята була заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Зварич Ганна Володимирівна.


Розважали гостей у залі придворні блазні: команди КВН «Галя балувана» і «Вже вміємо». Музика, спів, танці лунали звідусіль - вокальний колектив дівчат відділення «початкова освіта», танцювальний гурт дівчат психологічного відділення, вокально-інструментальний дует «Джорджія», професійні танцюристи та переможці різноманітних конкурсів Юлія Бегур та Юрій Гуль, лауреат міжнародних конкурсів Михайло Чорний.


Прекрасним монологом та неперевершеною грою на роялі вкотре приємно вразив усіх глядачів декан Володимир Мирославович Чайка!


Родзинкою свята був хореографічно-вокальний  виступ викладацького «Королівського батальйону» . Запальні принцеси гурту продемонстрували прекрасні вокальні та хореографічні таланти, від яких ніхто не залишився байдужим. Це стало прикладом для кожного студента і засвідчило, що вони не лише вміють навчити, а також -відпочивати.


Фінальним акордом свята був відеоролик «Інститут наш є найкращий на усій землі», режисером яких були студентки Бенцал Ольга та Кулинич Христина Прекрасні організатори та ведучі Шумська Юлія, Пеклич Софія, Потюк Соломія, Гронська Аліна, Піговський Микола зроби усе, щоб свято було незабутнім.


Усі гості змогли зробити прекрасні фотосесії на фоні прекрасних банерів, які студенти виготовили власноруч (Клюкас Ольга та Теслюк Ольга).


Свято Королівства східних земель вдалося на славу!


Соломія Потюк
















Дата:  27.05.2016 14:00:00

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси