На порядку денному – вчительський талант (ФОТО)



На порядку денному – вчительський талант

 

 
Під таким гаслом 2 червня 2016 року проведена довгоочікуване останнє заняття для п’ятикурсників нашого улюбленого відділення «Початкова освіта факультету Інституту педагогіки та психології, «режисером» якої була студентка групи ПО-51 Ольга Бенцал.


Запрошеними гостями були: декан факультету Чайка Володимир Мирославович, викладачі з кафедри філологічних дисциплін та методики викладання початкової та дошкільної освіти.


Заняття відбулось у нестандартному ракурсі конкурсно-розважальної програми,  використовувалися сучасні інтерактивні методи навчання.


Усі викладачі і студенти були активними учасниками різноманітних конкурсів та завдань: пантоніма, «Асоціативний кущ», метод ПРЕС, студентське тестування, застосовували прийоми Ш. Амонашвілі. Усе це нікого не залишило байдужим.


На згадку про студентів-випускників 2016 року викладацький колектив був нагороджений грамотами в оригінальних номінаціях: «Добрий правитель», «Наш добряк», «Міс щирість», «Міс фантазія», «Міс невловимість» та ін.


На завершення цього останнього незвичайного  заняття, на довго залишиться в памяті наших викладачів і студентів 5-го курсу усі висловили та теплі слова подяки.


Студенти-випускники 2016 року
Інституту педагогіки і психології
відділення «Початкова освіта»

 











До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси