З Днем  молоді! 25.06.2016


З Днем Молоді!

Вітання Президента України з нагоди Дня молоді

Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас зі святом — Днем молоді.

Україна має багату історію, яку творили молоді переможці, чиї імена завжди були взірцем для утвердження патріотизм

у серед підростаючого покоління.

Цінності Майдану об’єднали багатьох українців під час Революції Гідності і мільйони молодих людей стали на підтримку Української держави у її проєвропейському виборі. А нині, в час військової агресії Росії, найкращі представники молоді зі зброєю в руках на передовій захищають територіальну цілісність і суверенітет нашої країни, розвивають потужний волонтерський рух на підтримку українського війська, допомагають громадянам, постраждалим від воєнних дій. Тож ваші перемоги саме тепер особливо потрібні для всіх українців.

Упевнений, ви завжди будете в авангарді, сповна реалізуєте свій талант, і у своїх починаннях неодмінно досягнете найвищих вершин, зміцнюючи авторитет нашої країни.

Ваша творчість, креативність, готовність до втілення нестандартних рішень у науці, бізнесі, волонтерстві та мистецтві як ніколи потрібні Україні.

Вірю, що ви неодмінно реалізуєте свій потенціал, здійсните найзаповітніші мрії, й надалі будете утверджувати патріотизм та високу громадянську свідомість у суспільстві, відстоюючи державну незалежність, адже найкращими здобутками Україна все більше й більше відкривається Європі та світові.

Щиро бажаю вам добра, невичерпної творчості та життєвої наснаги.

Слава українській молоді.

Слава Україні!



Вітання мера міста

Дорогі друзі, тернополяни!
 

Від щирого серця вітаю нас усіх із Днем молоді.

Вітаю нашу молодь - тих, хто тільки вступає у доросле життя. Вітаю також тих, для кого молодість – не лише паспортні дані, але й філософія життя, незалежно від віку та пройденого шляху.

Молодь завжди була і є рушійною силою усіх процесів, які відбувалися в Україні.

Молодь – це гордість України. Саме українська молодь почала Революцію Гідності. Молоді за віком і душею українці першими пішли у добровольчі батальйони та у лави Нацгвардії та ЗСУ, зупинили ворога на сході України.

Саме українська молодь виборола для нас нову Україну. Честь і хвала Вам за це.

Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні Ваші успіхи, Ваш оптимізм і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим.

У День молоді щиро бажаю всім Вам творчої енергії, наснаги, незалежних думок та сил, втілення в життя своїх прагнень та сподівань.

Нехай не згасне віра у добру долю України, майбутнє якої у Ваших руках!

Хай у Ваших родинах завжди панують здоров’я, злагода i достаток!
 

Слава Україні!

Слава Українській молоді!
    

Міський голова Тернополя Сергій Надал


Дата:  25.06.2016 10:01:00

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси