Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття».



Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»


Інститут історії України Національної Академії Наук та Міжнародний благодійний фонд національної пам'яті України проводять восьмий Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття».

У цьому році конкурс продовжується.
Метою конкурсу є збір джерел усної історії. Це можуть бути родинні перекази, інтерв'ю та спогади безпосередніх учасників та свідків подій минулого тощо. Учасникам конкурсу надається можливість висловити свій погляд на історію України через історію своєї родини, зберегти для майбутніх поколінь свої враження та спогади про пережиті історичні події.

До участі у конкурсі запрошуються учні, студенти, педагоги, батьки, молодіжні громадські організації, творчі спілки та  усі, хто цікавиться історією України.


Вимоги до проектів:  мультимедійні  проекти  можуть  бути  виконані  у програмах Movie Maker, Microsoft Power Point або інших, придатних для перегляду на комп'ютері зі стандартним програмним забезпеченням.


Мультимедійними проектами також можуть бути аматорські документальні та постановочні (ігрові) фільми. Тривалість фільму не може перевищувати 10 хвилин, відео - чи аудіо ролика, слайд-шоу, флеш-ролика – 4 хвилин. На першій сторінці/кадрі має бути чітко вказано авторів конкурсної роботи, на другій - назва.

До роботи слід долучити - окремим файлом відомості про автора (прізвище, ім'я та по-батькові автора (авторів), домашню адресу, місце роботи або навчання, контактні телефони та електронні адреси).


Усі запитання та конкурсні роботи надсилаються на електронну адресу оргкомітету конкурсу: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net


Просимо організувати підтримку й інформаційне забезпечення зазначеного конкурсу серед педагогічних колективів закладів освіти.


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси