У ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулась посвята першокурсників у студенти


У ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулась посвята першокурсників у студенти


Наш виш підтримує добру традицію зустрічати новий навчальний рік як свято великої родини, яка поповнюється новими студентами − надією та майбутнім держави. У переломний для країни час перед студентами стоїть особлива відповідальність, адже саме молоді люди завжди були і залишаються рушійною силою суспільства. Перед початком урочистостей присутні хвилиною мовчання вшанували тих героїв, які віддали своє життя за мир і спокій рідної країни.


Першим привітав студентів-першокурсників ректор ТНПУ ім.В.Гнатюка, заслужений працівник освіти України, академік Національної академії наук України, доктор педагогічних наук, професор Володимир Петрович Кравець, який наголосив: «Разом ми досягнемо успіхів!».

Міський голова Сергій Віталійович Надал відзначив, що саме завдяки ініціативі та підтримці студентів у Тернополі відбулось дуже багато позитивних змін та запросив першокурсників стати активними учасниками громадського життя міста. Також мер вручив Володимиру Петровичу відзнаку «Почесного громадянина Тернополя».

До слів вітання також долучилися депутат Верховної Ради України Олег Степанович Барна та заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ганна Володимирівна Зварич. Почесні гості зійшлись на думці, що саме освіта є тим фундаментом, що формує українську націю. Після всіх привітань та побажань першокурсники урочисто присягнули на вірність університету. А почесну місію покласти квіти до пам'ятника Володимира Гнатюка було надано Познанському Дмитру та Мельничук Віті.

Ще раз вітаємо всіх із Днем знань! Бажаємо яскравих і незабутніх студентських років. Нехай обрана спеціальність стане цінним надбанням у житті й забезпечить велике професійне майбутнє!


Мар'яна Підодвірна


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси