ТНПУ ім.Володимира Гнатюка — базовий ВНЗ ІI етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування АСМ-ICPC


ТНПУ імені Володимира Гнатюка базовий ВНЗ ІI етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування АСМ-ICPC



16 вересня 2016 року у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка розпочнеться ІІ етап (1/4 фіналу) Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. Метою олімпіади є створення умов для формування і підготовки університетських команд для участі в командній студентській першості світу з програмування АСМ-ICPC (Association for Computing MachineryInternational Collegiate Programming Contest.


Цьогоріч утворений ще один регіон — Південно-західний. У цьому регіоні згідно до наказу МОН України №282 від 17.03.2016 р. базовим ВНЗ ІI етапу визначено Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка. До змагань запрошуються команди-переможці І етапу олімпіади з вищих навчальних закладів Вінницької, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Олімпіада проводиться згідно правил чемпіонату світу з програмування серед студентських команд під егідою Association for Computing Machinery.


Для організації олімпіади запрошуємо спонсорів. На сьогоднішній день офіційними спонсорами олімпіади є: IT House, ForteGroup, видавництво «Підручники і посібники».


Детальніше: http://kafinf.tnpu.edu.ua/olimp_acm/


Басіста Оксана Василівна,
інженер кафедри інформатики


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси