ЗМІ про нас. «Педагогіку без цензури» презентуватимуть тернополянам


ЗМІ про нас


 «Педагогіку без цензури» презентуватимуть тернополянам



Тернопільська книгарня «Є» та видавництво «Крок» запрошують на презентацію книжки Надії Сеньовської «Педагогіка без цензури», яка відбудеться 8 вересня. 

Початок – о 18.00.


«Педагогіка без цензури» Надії Сеньовської стане захопливим путівником для усіх, хто тільки-но мріє стати вчителем, хто без тями залюблений у свою роботу, і навіть для тих, кого за роки «сіяння доброго і вічного» наздогнав синдром вигоряння на педагогічній ниві. Кожен читач знайде відповіді на абстрактні та конкретні запитання: «Хто я?», «Для чого це мені?», «А чи справді педагогіка – моє покликання?», «Як навчати, щоб не втратити блиску в очах?».


«Педагогіку без цензури» прочитала, як кажуть у народі, на одному диханні: старалася не загубити за оригінальним плетивом слів жодної думки. Тут кожен рядок є цілісним і цінним змістовим та емоційним наповненням. Надії Сеньовській вдалося крізь призму майстерно підібраного, часом різкого, а часом іронічного чи веселого, слова сказати просто про складне. Відчутно − авторка розуміє, про що говорить, вірить у мовлене, любить свою роботу, охоче ділиться професійним досвідом. Понад те, вона силою своєї любові, безпосередністю, щирістю й оптимізмом притягує читачів, які готові вчитися, змінюватися на краще, радіти кожному дню разом із нею», - ділиться своїми враженнями викладач Леся Назаревич.


Надія Сеньовська – авторка книг «Оптимістичні подорожі довоєнною Україною» та «Поради роз(за)губленим», педагог, викладачка Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка.


Часопис


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси