ІI етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування у Південно-західному регіоні 17.09.2016

ІI етап Всеукраїнської студентської олімпіади 

з програмування

 у Південно-західному регіоні


16-18 вересня в Тернопільському національному педагогічному університет імені Володимира Гнатюка відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування Південно-західний регіон, яка одночасно є командною студентською ПЕРШІСТЮ СВІТУ АСМ-ICPC 2016 (1/4 фіналу). До участі було запрошено команди-переможці І етапу олімпіади з вищих навчальних закладів Вінницької, Хмельницької, Тернопільської та Чернівецької областей (37 студентських команд та 3 шкільні). Олімпіада проводилася на базі фізико-математичного факультету за організаційної підтримки кафедри інформатики та методики її викладання.


Урочисте відкриття заходу відбулося 16 вересня у актовій залі ТНПУ за участю ректора університету, дійсного члена Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України Володимира Петровича Кравця, проректора з наукової роботи та міжнародного співробітництва, доктора філософських наук Богдана Богдановича Буяка, декана фізико-математичного факультету Мирона Івановича Громяка, заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Зеновійовича Юрика, секретаря Тернопільської міської ради Віктора Шумади, випускника фізико-математичного факультету, депутата Верховної Ради України Олега Барни (спонсор), завідувача кафедри інформатики та методики її викладання, доцента Надії Романівни Балик та спонсорів: виконавчого директора Forte Group Ternopil Career Сергія Кутузова, представника IT House coworking Володимира Бурого і Сергія Савчишина та представника Видавництво Підручники і посібники Мартинюка Сергія.


Переможцями змагань визначено такі команди:

  • І диплом серед студентів ВНЗ – VNTU_Destructor (Вінницький національний технічний університет)

  • IІ диплом серед студентів ВНЗ – CHNU_APM_NextGen (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича) та VNTU_TreeS (Вінницький національний технічний університет)

  • ІII диплом серед студентів ВНЗ – KhNU_Reverse_Polarity (Хмельницький національний університет), DonNU_Hollywood (Донецький національний університет) і KhNU_Compilation_Error* (Хмельницький національний університет)

Переможці серед:

  • Класичних ВНЗ – CHNU_APM_NextGen (Чернівецький національний університет)

  • Педагогічних ВНЗ – TNPU_StackOverflow (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка)

  • Технічних ВНЗ – VNTU_Destructor (Вінницький національний технічний університет)

  • Економічних ВНЗ – VITE_KNUTE_Cybernetics (Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету)

  • Переможці серед ВНЗ І-ІІ рівня акредитації – KhmPC_BamBuK* (Хмельницький політехнічний коледж)

Також успішно виступили школярі з трьох областей України, змагаючись на рівних зі студентами університетів та готуючись до своїх майбутніх олімпіад. Переможцями у першості серед шкіл стали: VFMG17_VinCats (Вінницька фізико-математична гімназія №17)

Кращі команди регіону отримують право участі у 1/2 фіналу першості світу ACM ICPC (м. Вінниця) 21-23 жовтня або у фіналі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування (м. Одеса).

Кафедра інформатики і методики її викладання фізико-математичного факультету ТНПУ імені Володимира Гнатюка бажає успіхів призерам на наступних етапах олімпіади.

Висловлюємо щиру подяку гостям та спонсорам заходу за допомогу в проведенні олімпіади!

Детальніше за посиланням.

Всі світлини тут.






Дата:  17.09.2016 18:46:00

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси