ЗМІ про нас. Тернопільські дітлахи змагалися у дворових турнірах з бадмінтону

ЗМІ про нас

Тернопільські дітлахи змагалися 

у дворових турнірах з бадмінтону

У вересні працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення провели турніри з бадмінтону, в яких взяли участь школярі віком від 10 до 16 років.

Заключним етапом турнірів став майстер-клас, який пройшов 22 вересня на універсальному спортивному майданчику по вул. Вербицького,6, до якого долучилися школярі початкової школи Класичної гімназії. Діти чудово провели  час разом із  асистентом кафедри фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка Петрицею Дмитром Миколайовичем, який допоміг їм освоїти ази цього цікавого виду спорту.

Загалом, більше ста дітей весело та з користю для здоров’я провели свій час та взяли участь у майстер-класах та турнірах з бадмінтону в рамках II Дворових Олімпійських ігор.

 А винагородою для учасників стали призи від партнерів: Національного Олімпійського комітету України, ТМ «Ласунка» та мережі спортивних магазинів «Спортландія». Переможців турнірів відзначили грамотами від управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту.

sport2diti-sport2

 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси