Викладачі ТНПУ ім.В.Гнатюка отримали відзнаки

Викладачі ТНПУ ім.В.Гнатюка отримали відзнаки

Незабаром, у першу неділю жовтня,  Україна відзначатиме День працівника освіти. А сьогодні в приміщенні обласного драматичного театру імені Тараса Шевченка відбулося урочисте вшанування педагогічної громадськості області. Тернопільщини.  Грамоти від обласної влади та відзнаки за перемогу у Всеукраїнському конкурсі "Світ творчості" вручали педагогам очільники Тернопільщини - Віктор Овчарук та Степан Барна (до слова, випускник ТНПУ ім.В.Гнатюка).


Приємно, що серед відзначених, в числі педагогічної еліти краю відзначили викладачів Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка. Відзнаки отримали Варакута Олександр Павлович – викладач кафедри здоров’я людини, фізичної реабілітації та безпеки життєдіяльності та Косович Ольга Василівна – завідувач кафедри романо-германської філології, доктор філологічних наук.


Педагогам щиро дякували за те, що вкладають душу в дітей, виховують їх справжніми патріотами, плекають молоде покоління, яке будуватиме справжню європейську демократичну державу. Урочини продовжив святковий концерт.


 





До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси