Інститут педагогіки та психології ТНПУ ім.В.Гнатюка приймав поповнення в Чорному лісі (ФОТО)


Інститут педагогіки та психології 

ТНПУ ім.В.Гнатюка 

приймав поповнення в Чорному лісі


У житті кожного першокурсника настає момент, коли його приймають у велику інститутську родину. Звичайно, продовжуючи традицію, зпрпхування до лав студентів відбувається у формі «неофіційної» посвяти. Не забули про молоде покоління й цього року. 23 та 24 вересня студентський актив інституту педагогіки та психології, вже вкотре за традицією влаштував для першокурсників справжнє свято у спортивно-оздоровчому таборі «Сокіл» на території Чорного лісу Збаразького району.


Своїм візитом приємно порадували студентів декан інституту Чайка В.М., заступники декана психолого-педагогічного відділення та відділення початкової освіти - Чайковська Г.Б і Писарчук О.Т. , куратори «новоспечених» груп студентів та викладачі.


Посвята розпочалася з захопливих виступів першокурсників, які яскраво презентували свої групи. Пізніше, біля ватри, студентів чекала безпосередньо вже сама посвята, де всі дружно виголосили текст клятви. Після потрійного «Клянусь!» старшокурсники «посвятили» дівчат і юнаків та пригостили чарівним «зіллям» власного приготування. Радощам і веселощам не було меж. Біля вогнища лунав веселий сміх, дотепні жарти. А родзинкою вечора були запальні українські пісні у виконанні декана – Чайки Володимира Мирославовича, його чарівний акордеон запалив студентів та надав неймовірного настрою на цілий вечір., Керівництво інституту почастувало студентів смачним тортом. Опісля була гучна дискотека. Не тільки студенти,а й викладачі відпочили змістовно.

А ранок наступного дня розпочався із захопливого квесту з досить важкими, але цікавими завданнями. Уже на «посвячених» студентів чекали різні конкурси: інтелектуальні, спортивні, творчі та досить жартівливі. Долаючи станції квесту, учасникам довелось неабияк постаратися, проявити усі свої уміння та навички, продемонструвати силу духу та готовність до будь-яких випробувань. 
Цих 2 дні, проведених у таборі, дуже добре допомогли нашим першокурсникам згуртуватися, познайомитися з викладачами та студентським активом. Навіть дощ не завадив посвяті першокурсників, а загартував їхню витривалість та дотепність, проте сонце теж не обділило нас своєю увагою та тішило своїм осіннім промінням!


З незабутніми враженнями  учасники посвяти приїхали додому. Тепер кожен із них може з впевненістю сказати, що він увійшов в студентське братство інституту педагогіки та психології ТНПУ ім.В.Гнатюка!






















До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси