Факультет мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка   провів "концертну терапію"   для воїнів та ветеранів АТО (ФОТО) 30.09.2016

 


Факультет мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка 

провів "концертну терапію"

 для воїнів та ветеранів АТО



29 вересня студенти факультету мистецтв, під керівництвом доц. Ороновської Л. Д. та доц. Палій Н.В. взяли участь у концертній терапії для воїнів та ветеранів АТО, яка проводилась в міській бібліотеці № 2 (в рамках проведення "Бібліофесту").


Цей музично-поетичний захід був присвячений 160-тій річниці від дня народження славетного Каменяра. Розпочав дійство студент групи ММ-22 Самолюк Володимир патріотичною піснею про воїнів "Погони", з репертуару гурту "Браття". 


Музична формація факультету мистецтв кафедри музикознавства та методики музичного мистецтва (клавіші – Сергій Сілаков, гітара – Артур Кісельов, бас-гітара – Михайло Яцишин, солісти – Віта Ткачук і Назар Сапяк, це - студенти груп ММ-41, ММ-21) подарувала нове дихання таким музичним творам на слова І. Я. Франка, як «Човен» та «Чого являєшся мені у сні?». 


Мінорні акорди романсу «Розвійтеся з вітром» композитора Я.С.Степового у виконані Уляни Шерстій та піаніста-віртуоза групи ММ-12 Ігоря Мержиєвського передали думки та душевні переживання великого І.Я.Франка. Милозвучним вкрапленням у концерт була пісня «Червона калино, чого в лузі гнешся» у виконанні Наталії Гладиш та Христини Білик, а також читання поезії Каменяра студентами-акторами кафедри театрального мистецтва Олегом Тучапським, Романом Фестригою та Уляною Шерстій. 


До свята долучилися учні школи №12 ім.Й.Сліпого, вони підготували міні-виступ та смачні подарунки-сюрпризи воїнам. Франкове слово, музика і книготерапія в поєднанні створили незвичайну і незабутню та позитивну атмосферу.

 

Доцент кафедри музикознавства
та методики музичного мистецтва
Ороновська Л. Д.











Дата:  30.09.2016 10:10:00

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси