Святкові слова подяки від голови обласної ради


Голова Тернопільської обласної ради 

Віктор Овчарук вітає із професійним святом.

 

Дорогі освітяни Тернопілля!

 

Колись Уїнстон Черчіль сказав: вчителі володіють владою, про яку прем’єр-міністри можуть тільки мріяти. Від себе додам – величною владою формування сотень душ та розумів людей, які вже завтра будуватимуть майбутнє. І від того, які будуть сформовані душі та розуми ще маленьких людей, залежатиме майбутнє великої країни. Відтак вчителям належить не лише влада, вчителям належиться велетенська відповідальність за завтрашній день усієї держави, усієї нації. Низький уклін вам, шановні педагоги за те, що гідно несете величну місію своєї професії, чи правильніше – свого покликання, що не ламаєтесь під щоденним тягарем відповідальності, нелегких клопотів. Ви щоразу віддаєте малечі не лише свої знання, передаєте вміння та досвід, ви ділитесь часточкою своєї душі, обгортаєте любов’ю, зігріваєте теплом. Зустрічаючи у класах та аудиторіях найменших, чи вже цілком дорослих учнів, ви не лише навчаєте, виховуєте, а й піклуєтесь про них, тим самим творите справжніх добрих, щирих людей, патріотів героїв.

У тому, що країна вистояла  у найтяжчих воєнних випробуваннях, – немала ваша заслуга. Адже ви виростили покоління мужніх, самовідданих захисників Вітчизни. Недарма Бісмарк говорив: «Війни виграють не генерали, війни виграють шкільні вчителі та парафіяльні священики».

Спасибі ж вам за теплоту сердець, за піклування та турботу, за передані  знання та життєвий досвід. Нехай ваші учні прославляють вас на весь світ – і це буде найкращим подарунком для кожного учителя. За вашу працю нехай Господь огорне кожного з Вас своєю любов’ю та благодаттю, дарує здоров’я та наснагу!

Бажаю вам та вашим родинам добра, радості, довголіття та натхнення.

  

Голова обласної ради  Віктор Овчарук


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси