Студенти факультету філології і журналістики взяли участь у тренінгу (ФОТО)


Студенти факультету філології і журналістики

взяли участь у тренінгу, 

присвяченому репродуктивному здоров’ю людини


28 вересня 2016 року студенти 4 та 5 курсів факультету філології і журналістики взяли участь у тренінгу, присвяченому репродуктивному здоров’ю людини, який провели представники громадської організації «Відродження нації».


Всесвітня організація охорони здоров’я стверджує, що здоров’я людини –  це не лише відсутність хвороб, а й стан повного благополуччя людини, до якого обов’язково входить дуже важливий аспект –  репродуктивність.


Щоб убезпечити себе та близьких від ризиків та загроз для репродуктивного здоров'я, потрібно знати про них та дотримуватися правил безпеки. У процесі тренінгу студенти ознайомились з інформацією про попередження інфекцій, що передаються статевим шляхом, дізнались про понад десяток різних засобів та методів контрацепції, та, найголовніше, збагатилися знаннями, які формують принципи статевого виховання особистості. Адже якими б системними, цілеспрямованими й результативними щодо цього не були виховні впливи, важливо пробудити в людини прагнення до статевого самовиховання, опанування культурою шляхетної статевої поведінки у найрізноманітніших життєвих ситуаціях.


Микичак Сергій,
фотозвіт – Мірошніченко Аліна,
студенти групи УФ-41

факультету філології і журналістики









До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси