Захоплива мандрівка студентів психолого-педагогічного відділення (ФОТО)

Захоплива мандрівка 

студентів психолого-педагогічного відділення




Україна – дивовижна країна. У цьому вкотре переконалися студенти та викладачі психолого-педагогічного відділення, котрі мали чудову нагоду разом поїхати на екскурсію у місто Умань та Вінницю. 


Спочатку ми побували в Національному дендрологічному парку ""Софіївка", який знаходиться у м. Умані. Одразу слід відмітити, що такої краси ми ще не зустрічали. Почуття душевної гармонії надовго залишаться у нас після відвідин такої краси. Важко,навіть, підібрати слова, щоб описати всю казковість цього парку. Щоб її відчути, варто це пережити!  


Все було дуже красиво, особливо запам`ятались яскраві осінні дерева, водоспади, ставки з ручними лебедями та підземна річка. Студенти гуляли цілий день по парку і завдяки свіжому повітрю, зовсім, не відчували втоми. Безперечно, це найкращі ліки від стресу і осінньої хандри.
Чудовим завершення дня стало шоу фонтанів у м. Вінниця.Що може бути кращим ніж, вечером прогулятись по набережній і подивитись надзвичайно красиве шоу створене із води, світла і музики. До Тернополя ми повернулись повні сил, енегрії та наснаги до навчання. 


Студентський декан 
психолого-педагогічного відділення 
Сендецька Тетяна 
























До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси