ФК «Тернопіль-Педуніверситет» сезон розпочав з перемоги



ФК «Тернопіль-Педуніверситет» сезон розпочав з перемоги



З впевненої перемоги у дебютному поєдинку ХVI-го чемпіонату України з футболу серед вищих навчальних закладів розпочав сезон ФК «Тернопіль-Педуніверситет». Тернопільські студенти в гостях декласували «Ураган-ПНУ», який представляє Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника – 6:0.


Діючий студентський чемпіон України тривали час не міг розпечатати ворота івано-франківської команди. Лише на 29-й хвилині наші земляки змогли відкрити рахунок у матчі. Це зробив гравець ФК «Тернопіль» Тарас Гром’як. До перерви тернополяни ще одного разу відзначилися – гол на свій рахунок записав Іван Когут. Натомість у другому таймі перевага тернопільських студентів була беззаперечною, як підсумок – ще чотири забиті голи у виконанні Іван Тарабалка, Тараса Гром’яка, Богдана Скибіцького та Андрія Когута.


Як відзначили тернопільські тренери, якісну гру продемонстрували гравці першолігового ФК «Тернопіль» Тарас Гром’як та Юрій Соколовський, які власним прикладом вели за собою студентську команду.


Склад тернопільської команди:
 Мельник (на фото) – Заставецький, Стародубцев, Соколовський, Левицький – Білик, Гром’як, Тарабалка, Гатала – І. Когут-к, М. Когут. На заміну виходили:Скибіцький, Радкевич, А. Когут, Засєдко, Павлишен.


У другому турі ФК «Тернопіль-Педуніверситет» на власному полі приймає студентську команду з Кам’янець-Подільського (Хмельницька обл.). 


fc.ternopil.ua





До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси