"Найкращі з-поміж людей нехай будуть учителями" -  професійне свято  Інституту педагогіки і психології



"Найкращі з-поміж людей нехай будуть учителями" -  

  професійне свято  Інституту педагогіки і психології



4 жовтня яскраво відсвяткували своє професійне свято викладачі та студенти Інституту педагогіки і психології (відділення «Початкова та дошкільна освіта»).


Незважаючи на дощовий день, радісна музика та святкова атмосфера панувала у стінах інституту. Усіх зустрічали запальні музики, вітання та щирі усмішки студентського активу.


Продовження свята відбувалося у КМЦ «Світлиця», де дружний колектив ІПП вміло демонстрував  свої таланти: українські пісні, гумористичні сценки, неймовірні танці та веселі конкурси.


Чудовим сюрпризом для усіх гостей свята був надто красивий святковий виступ з осіннім настроєм учнів 4-Б класу 16-ої школи ( класний керівник Роговська Л. І.).


Цікаво було дізнатися про літній відпочинок  викладачів, про що нам розповіла та продемонструвала мальовничі місця, де вони набирались снаги до праці, сама «Катерина Осадча» (Юлія Шумська). Була також пряма трансляція із показу мод « Учительський образ – осінь 2016». Інтерактивне інтерв’ю з Жарковою Іриною Іванівною висвітлило нові сторінки з її викладацького та особистого життя. Акторський талант продемонструвала Гнатківська Оксана Мирославівна, зігравши ліричну композицію «Життя учителя».


Креативні та жартівливі виступи продемонструвала нам неперевершена команда КВК «Уже вміємо» ( студенти відділення «Початкова освіта» ПО-32). Завершилось наше свято драйвовим флеш-мобом.


Усі гості були переповнені незабутніми враженнями та приємними емоціями. 













До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси