Інженерно-педагогічний  факультет прийняв поповнення в таборі "Сокіл" 02.10.2015

Інженерно-педагогічний  факультет
прийняв поповнення в таборі "Сокіл" 

Як у кожної родини, великого колективу, сім’ї є свої традиції, так і у великій родині інженерно-педагогічного факультету є сталі звичаї, яких ми дотримуємося протягом років. Саме таким звичаєм є виїзна посвята. 

Щороку всі першокурсники з нетерпінням чекають моменту, коли вони вже офіційно стануть справжніми ІПФ-івцями. І це не дивно, адже скільки сил, терпіння і праці вони вкладають у саму підготовку до посвяти. Але вони не одні, тому що їх завжди підтримували і всіляко допомагали їх наставники - студенти старших курсів. 

Напевно саме цим наш факультет відрізняється від інших. Адже з початку вересня в плідній співпраці утворюється і міцна дружба, яка триває роками. Старші курси допомагають молодшим адаптуватися у новому для них середовищі паралельно готуючись до КВК. Щодня зустрічаються, проводять репетиції, вчаться грати і просто весело проводять час разом. І справді, воно того варте! 

У п’ятницю 25 вересня студенти-першокурсники, викладачі, старшокурсники з бадьорим настроєм вирушили в дорогу до дитячого оздоровчого табору «Сокіл», що у Чорному лісі. По прибуттю всі розклали свої речі та почали підготовку до ватри. Трохи попрацювали, треба і відпочити! Саме це і зробили студенти на драйвовій дискотеці.

Суботній ранок почався із енергійної зарядки. Після смачненького сніданку у першокурсників почався фотоквест з веселими завданнями та смішними загадками. Студенти мали змогу пограти футбол, баскетбол та волейбол між собою та з викладачами. Також енергійною частиною дня була гра у пейнтбол, де вони та викладачі мали змогу випробувати себе в екстримальних ситуаціях. 

І ось настав найочікуваніший момент свята. Розпочався КВК між командами першого курсу. Боротьба була нелегкою, адже кожна з команд вражала глядачів та членів журі своїм позитивом, запальним настроєм, акторськими здібностями, веселими жартами та жагою до перемоги. Старання не були марними, кожна команда стала призером. Після оголошення переможців, всі першокурсники разом із кураторами проголосили клятву ІПФ-івця. Почастувались чудодійним напоєм та смачним тортиком. І тепер з впевненістю можна сказати, що родину ІПФ поповнили нові та амбіційні люди.

Доповненням дня стала нічна дискотека.
Найважчим для кожного було прощання з тутешньою атмосферою. Всім хотілося залишитися в таборі всією великою і дружньою родиною. Проте рано чи пізно все хороше закінчується, хоча….Не в студентів ІПФ…. Ми завжди залишаємо в серцях людей море добра, позитиву, радості і успіху….Так і будемо почуватися протягом усього навчального року…

 Студентський декан Мельник Мар'яна












Дата:  02.10.2015 10:15:00

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси