Посвята першокурсників у студенти на хіміко-біологічному (ФОТО)


Посвята першокурсників у студенти

на хіміко-біологічному

 


1 жовтня 2016 року на території лабораторії біології та екології «Голицького біостаціонару університету» відбулась урочиста посвята першокурсників хіміко-біологічного факультету у студенти.


На посвяту також завітали: декан факультету Дробик Надія Михайлівна, заступник декана Герц Андрій Іванович, завідувачі кафедр – Пида Світлана Василівна та Грубінко Василь Васильович, куратори – Симчак Руслан Васильович та Гуменюк Галина Богданівна, Були присутні й інші викладачі та співробітники факультету: Степанюк Алла Василівна, Жирська Галина Ярославівна, Міщук Наталія Йосипівна, Яворівський Руслан Любомирович, Москалюк Наталія Володимирівна, Крижановська Маргарита Анатоліївна, Боднар Оксана Ігорівна, Войтюк Володимир Борисович, Бобко Галина Василівна.


За традицією посвята відбувалася на горі Голиця біля старого дуба. Студенти склали присягу, а також в честь цього пам’ятного дня вони, разом з викладачами, залишили відбитки рук на імпровізованому полотні з емблемою факультету. Кожен студент отримав браслет з ініціалами факультету та «підпис» про приналежність до факультетської родини. Продовжилось свято на базі стаціонару презентацією груп, співами біля ватри та дискотекою.


Стомлені, але щасливі, з відчуттям відповідальності за майбутнє, повернулися першокурсники додому.


Вітаємо студентів першого курсу з цією подією в їхньому житті і зичимо, щоб атмосфера та настрій, який панував на посвяті, супроводжував Вас усі п'ять років тепер уже студентського життя.


Висловлюємо подяку викладачам та студентам-старшокурсникам за сумлінне збереження старих та примноження нових традицій факультету та за організацію посвяти.

 


Cтуденка 
V курсу 
хіміко-біологічного факультету
Ольга Придачук
 







 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси