Польова практика   студентів хіміко-біологічного факультету   ТНПУ ім.В.Гнатюка



Польова практика

 студентів хіміко-біологічного факультету

 ТНПУ ім.В.Гнатюка


 

Студенти хіміко-біологічного факультету, групи БП – 21, проходили польову практику під керівництвом доцентів кафедри ботаніки та зоології Шевчик Любові Омелянівни, Крижановської Маргарити Анатоліївни та старшого лаборанта кафедри Чекана Івана Романовича  в Тернопільському лісовому господарстві  ДП «Буданівське лісництво».


Польова практика з зоології  мала комплексний характер: була спрямована на вивчення регіональної флори та фауни, студенти ознайомилися з розташуванням  господарства, видами ґрунтів (домінують кам’янисто-піщані ґрунти); з річками, куди вони впадають і звідки витікають.


Практиканти ознайомилися з рослинним світом, а саме: лісовими насадженнями (модрина, дуб, тис ягідний, туя західна), а також і тваринним світом Теребовлянщини. Студенти побачили дикого кабана зі самкою й малятами, борсука, колонію чаплі сірої, ознайомилися з породами голубів та свійських коней, з умовами розведення форелі річкової.


Загалом практика була цікавою і корисною. Усім дуже-дуже сподобалася.  Група виявила бажання (якби була така можливість) ще раз поїхати у це лісове господарство.


Vivat
, практика!

                                                   

Студент групи БП-21 
Непрілий Олег











До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси