Факультет мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка   святкував Міжнародний день музики 13.10.2016




Факультет мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка 

 святкував Міжнародний день музики 




Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. 
Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчуття, 
виступає інструментом самовираження і натхнення, 
служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій.

 

5 жовтня у КМЦ «Світлиця» відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню музики.


Сцена «горіла різними кольорами», так як і очі учасників новоствореного музичного гурту студентів факультету мистецтв, що порадував слухачів виконанням найрізноманітніших пісень – від української народної пісні «Цвіте терен», яку із задоволенням наспівував зал, до пісні Джамали «Чому квіти мають очі» (під неперевершений фортепіанний супровід Ігоря Мержиєвськго). Під час мистецького вечора звучали джазові твори, зокрема, меланхолійні нотки блюзу ми почули у виконанні студентки першого курсу Надії Видиш. У концерті також взяли участь такі студенти факультету мистецтв: Христина Цабан, Наталя Валько, Віта Ткачук, Оксана Кручова, Михайло Яцишин, Назар Сапяк, Мар’яна Дацишин та інші. (Куратор – кандидат педагогічних наук, доцент Наталя Віталіївна Палій).

Серцем музичного гурту є студент групи ММ-41 Сергій Сілаков, який не тільки пише аранжування музичних творів, а й надихає усіх учасників колективу своїм талантом і любов’ю до імпровізації.


Завітали на концерт і наші випускники, зокрема, Михайло Безушко, який виконав пісню британського рок-гурту «Coldplay». Ефекти світла і диму під час мистецького вечора додавали драйву.


Декан факультету мистецтв кандидат педагогічних наук, доцент Зіновій Миколайович Стельмащук побажав учасникам кавер групи успіхів у навчальній і творчій діяльності та привітав усіх присутніх з Міжнародним днем музики.

 

Інформаційна група факультету мистецтв













Дата:  13.10.2016 06:00:00

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси