Нас вітає міський голова Тернополя

Нас вітає міський голова Тернополя

У першу неділю жовтня українські освітяни відзначають своє професійне свято. У цей день діти в школах вітають своїх учителів. Про колишніх учителів і наставників згадують ті, хто школу закінчив раніше. Що більше років минає від останнього шкільного дзвінка то більшого змісту і усвідомлення набуває наша вдячність нашим педагогам. Вчитель завжди був шанований українцями. Вчитель - це завжди була непроста праця, у всі часи і при всіх владах. В наш час - період суспільної трансформації, економічної нестабільності - бути вчителем, педагогом, вихователем - особливо непросто.

Від себе і від імені Тернопільської міської ради вітаю усіх освітян зі святом. Ваша професія - це місток минулого і майбутнього. Майбутні суспільні зміни, сила економіки і могутність держави - у ваших руках, бо ви готуєте для суспільства нове покоління громадян.

Сьогодні освітній галузі дуже складно. Ми це бачимо у змісті освіти і у її фінансуванні. Але ми не можемо зупинитись і перечекати до кращих часів - освітній процес наскрізний і безперервний. Дякую вам за витримку і терпіння.

Дякую усім, хто працею та моральною підтримкою вносить свій вклад у розвиток майбутнього Тернополя, майбутнього України.

У ваш день бажаю наснаги Вам, дорогі освітяни! Міцного здоров’я, вдячності від людей. Здоров'я вам і вашим рідним. Добробуту вашим родинам. Бажаю усім вам рясних Божих благословінь.

З повагою,
міський голова Сергій Надал


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси