Кращі студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка отримали відзнаки


Кращі студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка

отримали відзнаки



Вчора, 17 жовтня, в актовій залі університету відбувся святковий концерт з нагоди Дня українського студента. Під час урочин  було зачитано Наказ ректора про відзначення кращих студентів та магістрантів ТНПУ ім.В.Гнатюка за успіхи в навчанні та активну громадську діяльність. 


З вітальним словом перед молоддю виступив ректор університету В.П.Кравець. Володимир Петрович тепло привітав усіх з Днем українського студента, поділився своїм життєвим досвідом, побажав цінувати кожен день студентського життя. 


Грамоти активістам вручив начальник відділу у справах молоді університету В.Л.Брославський, а святковим  дарунком для присутніх стали яскраві виступи талановитих друзів - пісні, танці та мистецькі композиції учасників художньої самодільності.


Вкотре ми переконалися - студентство ТНПУ ім.В.Гнатюка - це чудове згуртоване братство, обдароване, активне, успішне і перспективне, що сформувалося на кращих українських та університетських традиціях і доброму прикладі наставників та викладачів. Ще раз бажаємо усім наснаги і підкорення нових життєвих висот!



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси