У ТНПУ ім.В.Гнатюка відсвяткували День українського студента



У ТНПУ ім. В. Гнатюка відсвяткували 

День українського студента



З нагоди Дня українського студента у ТНПУ ім.В.Гнатюка  відбувся святковий концерт, у рамках якого були вручені грамоти кращим студентам вишу. Свято об’єднало весь університетський загал і подарувало чимало гарних емоцій. Концерт розпочався запальним танго у виконанні студентів факультету іноземних мов Людмили Заброцької та Романа Довгополого. 




З вітальним словом виступив ректор університету В.П.Кравець, який зазначив: 

«Студентські роки – найбільш цікавий та динамічний час. Ніхто не забуде гори конспектів, важкі сесії, переживання за стипендію. Скільки існує анекдотів про студентів: бідних, голодних, але, як правило, розумних та кмітливих. Кажуть, що у студента два свята: день студента  і кожен день. Насолоджуйтесь тим, що у вас є, але не забувайте, для чого прийшли у цей заклад. Насамперед бажаю вам успіхів у особистому житті, здоров’я, а вже потім творчого натхнення, наполегливості й професійних здобутків».

Ведучі Олег Тучапський та Ірина Савканич вдало комунікували з аудиторією, згадували веселі студентські ситуації та пригоди. Бо ж кожен, хто пройшов свій життєвий шлях, з теплотою і ніжністю згадує студентські роки. Тому це справді золота пора і у навчанні, і в гартуванні волі, і, звичайно, у коханні. Мінори осені чуттєво передала грою на фортепіано студентка факультету філології і журналістики Луцик Христина. Ліричну тему підхопила студентка факультету мистецтв Шерстій Уляна.

Ведучі відзначили, що студент свого не пропустить і професійне свято відзначає тричі: 17 вересня – День тернопільського студента, 17 жовтня – День українського студента, 17 листопада – Міжнародний День студента. З осінніми студентськими торжествами вітали присутніх танцювальний колектив My dance family, керівником якого є студентка факультету філології і журналістики Хичій Карина.

Відділом у справах молоді за підтримки профспілкового комітету студентів з 2 до 16 жовтня було організовано флешмоб #Love_ТНПУ. Начальник відділу у справах молоді В.Л.Брославський урочисто привітав переможців та вручив грамоти й подарунки.


Людина живе на землі для того, щоб творити. Тільки за допомогою музики найбільш точно можна висловити свої почуття. Студентка інституту психології та педагогіки  Бабина Анастасія подарувала університетській родині чарівні пісні. Також вразив своїм талантом студент факультету іноземних мов, переможець відбіркового туру Всеукраїнського фестивалю «Червона рута» Ігор Жураковський. А енергійний спів Білас Уляни (факультет філології і журналістики) не міг залишити байдужим нікого. Куди ж без гумору? Свою розважальну програму презентувала всім команда КВК «Галя балувана».


Свято вдалось на славу. Кажуть, що студентська юність – не минає, а теплим променем простеляє дорогу життя та залишається з нами ніжною мелодією. Нехай сонячними і незабутніми будуть ваші студентські роки у стінах ТНПУ ім.В.Гнатюка! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та професійного росту.

Мар’яна Підодвірна






До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси