Блага справа у ТНПУ ім. В. Гнатюка



Блага справа у ТНПУ ім. В. Гнатюка


Для студентської ради ТНПУ ім.В.Гнатюка вже стало традицією восени організовувати благодійні ярмарки. І ця осінь – не стала винятком. 17 жовтня відбувся загальноуніверситетський ярмарок.


«Осінь – це пора, коли хочеться випити гарячої кави з печивом, а коли розумієш, що саме цим робиш комусь добро – це чудово», - ділиться своїми думками студентка 2 курсу факультету філології і журналістики Нагорна Юлія. 


Чимало студентів приєдналися до цього дійства. Зокрема, факультет філології і журналістики відзначився оригінальним підходом щодо процесу продажу. Люди не могли просто так пройти повз їхній стіл. Адже гучні гасла-заклики та компліменти не могли залишити байдужими жодного з перехожих.  У сумі факультет філології і журналістики зібрав 170 гривень.


«Дуже тішить, що гроші йдуть на благу справу – діткам-сиротам. Відчуваєш, що робиш щось неймовірно корисне», - ділиться емоціями студентка 2 курсу факультету філології і журналістики Продоус Леся. Не залишалися осторонь і викладачі, які вирішили потішити себе смачненьким та заодно взяти участь у благодійній акції. 


«Дуже хороша традиція нашого університету – благодійні ярмарки. Адже усвідомлення того, що робиш когось трошечки щасливішим – безцінне», - пояснює студентка 2 курсу факультету філології і журналістики Луцик Христина.



Cтудентка факультету філології і журналістики
 Муквич Мирослава


Фото - студент факультету філології і журналістики
 Кирилів Роман




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси