Учасники студії «87» в гостях на факультеті філології і журналістики


Учасники студії «87» в гостях на факультеті філології і журналістики


Нещодавно до стін рідної альма-матер завітали відомі випусники факультету філології і журналістики, щоб надихати студентів до втілення власних ідей для підвищення культурного рівня рідного міста. 


Юрій Завадський, Юрій Матевощук, Юрій Вітяк та Роман Воробйов розповіли про власний колосальний труд, зокрема про їхню роботу у видавництві «Крок», яке знайомить українського читача з новими іменами в літературі не лише українській, а й білоруській. Юрій Матевощук навіть зачитав поезію білоруською мовою.


Говорили про те, як насправді багато культурних подій відбувається в місті, які варто відвідувати не тільки студентам-філологам. Це і різноманітні презентації, і конкурси, і фестивалі, які оргнізовують талановиті люди та амбітна молодь. Юрій Вітяк розповів про власну літературну студію «Сім Герц», шлях її розвитку, і про те, що завдяки таланту і зусиллям її учасників було видано антологію поезії молодих тернопільських письменників. 


Учасники студії «87» потішили своєю поезією присутніх студентів та викладачів і пообіцяли, що будуть робити все для того, щоб українська література була лише на високому рівні.


Студентка групи УФ-41
Мірошніченко Аліна

Фото - Юзва Христина




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси