Студенти хіміко-біологічного факультету взяли участь у Наукових пікніках в Кременці (ФОТО)


Студенти хіміко-біологічного факультету

 взяли участь

 у Наукових пікніках в Кременці

 

Наукові пікніки продовжують мандрувати Тернопільщиною. 18 жовтня вони відбулись у славному місті Кременці. Учасники з декількох університетів, коледжів та шкіл взяли участь у проведенні цього дійства та продемонстрували всім бажаючим свої захоплюючі експерименти. Хіміко-біологічний факультет Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка теж не залишився осторонь цього заходу і підготував цікаві досліди на межі фантастики.

Студентки IV курсу Кантицька Ольга та Онуфрійчук Лідія, а також викладач кафедри ботаніки та зоології Москалюк Н.В. дивували кременчан пінним фонтаном, дослідами на виявлення активності каталази в листах елодеї канадської та визначенням вмісту нітратів в овочах, проте найбільше всім сподобалось містичне виникнення крові без порізу й швидке, безболісне зцілення. Нам було приємно спостерігати за захопленими поглядами дітей та зацікавленістю дорослих, яку іноді вони намагалися майстерно приховати.

Після закінчення заходу всі учасники вирушили на невеличку екскурсію до Замкової гори, мали можливість побачити найвизначніші споруди міста Кременця та почути його історію. День був насичений цікавими подіями та новими знайомствами. 

 

Студентки 42 групи хіміко-біологічного факультету
Кантицька Ольга та Онуфрійчук Лідія 
 

 














До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси