Фольклорно-діалектологічне свято   факультету філології та журналістики залишило теплі спогади (ФОТО)


 Фольклорно-діалектологічне свято 

факультету філології та журналістики залишило теплі спогади

"Я піду в далекі гори…"


20 жовтня у рамках тижня кафедри теорії і методики української та світової літератури відбулося фольклорно-діалектологічне свято (організатор – доц. Скуратко Т.М.), у якому взяли участь студенти другого та третього курсів факультету філології та журналістики. Цього разу сцену захопили групи УФ-21, УФі-22, УФ-31, УФі-32, УФі-33. Студенти розповідали про свої подорожі схилами Карпатських гір, показали давні традиції проведення весільних та купальських обрядів, свята Маланки. Універсанти другого курсу запросили на свою імпрезу фольклорний ансамбль «Бескиди».

 

Третьокурсники-«старшаки», як вони себе комічно назвали, розповідали історичні факти про те, як формувалися українські діалекти, а в смішних мініатюрах демонстрували їх використання у побуті.

Варто відзначити, що організаторами фольклорної та діалектологічної практик були Ступінська Галина Федорівна і Наливайко Марія Ярославівна. Загалом, дійство залишило теплі спогади і хороші враження про талановитих студентів факультету філології і журналістики.

 

Студентка групи ЖУР- 2
Кузь Валентина











До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси