Як проходить «Тиждень гуртожитків» ТНПУ ім.В.Гнатюка?



Як проходить «Тиждень гуртожитків»

 ТНПУ ім.В.Гнатюка? 



У рамках щорічного змагання гуртожитків ТНПУ ім.В.Гнатюка в університеті пройшло декілька заходів. Нагадаємо, що кожна із номінацій у протистояннях учасників, може принести їм певну кількість балів, що ідуть до загального заліку. На фінальному концерті гуртожиток, який у кінцевому результаті збере найбільше балів отримає табличку «Найкращий гуртожиток» та інші призи. Студенти беруть участь в різноманітних спортивних та інтелектуальних змаганнях. 


Боротьба за головний приз розпочалася 19 жовтня на території спортивного майданчика «За Динамо», де відбулося змагання з футболу. У ньому взяли участь студенти гуртожитків №2, №3,№4 та №5. Пекельна боротьба завершилася перемогою гуртожитку номер 2, який отримав 9 балів. Друге місце посіли студенти гуртожитку №5 з результатом у 6 балів. Третє місце залишилося за гуртожитком №3, їхній результат 3 бали. І останнє місце посіла команда студентів гуртожитку №4 з результатом у 0 балів. Також у підсумку змагань було визначено кращого бомбардира, ним став Гуменюк Ярослав та кращого голкіпера – Перейму Петра. 


Продовжилася боротьба 20 жовтня. Цього дня студенти брали участь у турнірі по шахах. Як і у попередньому змаганні гравцями стали студенти тих ж гуртожитків. Від кожного з них було по два представники (хлопець і дівчина), які могли перевірити себе та свої сили. На цей раз перемогу здобув гуртожиток №4. Друге місце у цій інтелектуальній боротьбі посіли студенти гуртожитку №3. Третє місце отримали студенти гуртожитку №5 та на останньому місці опинилася команда гуртожитку №2.

 

Третій етап протистоянь між гуртожитками відбувся сьогодні, 24 жовтня. Студенти мали змогу взяти участь у змаганні з настільного тенісу. Боротьба між сильними учасниками все ж виявила переможців. Ними стали жителі гуртожитку №3. Друге місце вибороли студенти гуртожитку №2. Третє місце зайняв гуртожиток №5. Та на четвертому місці опинився гуртожиток №4. 


Все ж «Тиждень гуртожитків» на цьому не припиняється. Попереду на всіх чекає змагання з волейболу та гра «Що?Де?Коли?», які відбудуться 25 жовтня. Також студенти зможуть взяти участь у квесті (26 жовтня) та гала концерті і дискотеці в нічному клубі RIVERPOOL CLUB (27 жовтня). 



Грицишин Анастасія,
студентка факультету філології та журналістики









До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси