Студенти спеціальності «Соціальна робота» ТНПУ ім.В.Гнатюка відвідали Тернопільський міський центр  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



Студенти спеціальності «Соціальна робота» 

ТНПУ ім.В.Гнатюка

відвідали 

Тернопільський міський центр 

соціальних служб для сімї, дітей та молоді



2 листопада студенти групи СР-41, спеціальності «Соціальна робота» в рамках вивчення прикладних аспектів дисципліни «Технології соціальної роботи» відвідали Тернопільський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді. Під час візиту студенти мали змогу ознайомитися із основними напрямами роботи Центру, яких є чимало: надання соціально-педагогічних, соціально-економічних, юридичних, інформаційних послуг та психологічних консультацій.

Директор Центру Горбоніс Тетяна Володимірівна разом із працівниками Центру в деталях розповіли студентам про особливості діяльності Центру, розкрили механізм звернень клієнтів у Центр соціальних служб та процес постановки їх на облік, наголосили на категоріях клієнтів із якими працює Центр, ознайомили студентів із технологіями роботи із особами/сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Зустріч із працівниками Тернопільського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді відбувалась в активному режимі. Студенти мали можливість задавати запитання, брати участь в обговоренні питань, які їх цікавили, отримати розяснення, як діяти в конкретних ситуаціях. Особливо студентів цікавили особливості роботи Центру із такими клієнтами як учасники АТО, демобілізовані та їхні сімї та ВПО.

Горбоніс Тетяна Володимирівна спільно із працівниками Центру закцентували увагу студентів і на нових технологіях, які тільки впроваджуються у діяльність Центру, таких як: супроводження прийомних сімей та будинків сімейного типу, робота із патронатними та фостерними сім’ями, супровід демобілізованих та їх сімей тощо.

Обговорювалось також питання подальшої роботи самого Тернопільського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді в період реформування та змін чинного законодавства.

Студенти задоволені такою зустріччю, оскільки в повній мірі отримали відповідь на запитання, що їх цікавили.



Студенти 4 курсу
спеціальності «Соціальна робота»









 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси