В ТНПУ ім.В.Гнатюка  готується виставка  «Думайдан – 2016: фотомиті»


В ТНПУ ім.В.Гнатюка  готується виставка 

«Думайдан – 2016: фотомиті»


За підтримки кафедри геоекології і методики викладання екологічних дисциплін географічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка 9 листопада 2016 року об 11.00  у вестибюлі головного корпусу ТНПУ ім.В.Гнатюка, розпочнеться фотовиставка «Думайдан – 2016: фотомиті», присвячена попереднім підсумкам проекту «Думайдан – 2016: збереження зелених зон у містах і селищах». Виставка триватиме два дні, 9-10 листопада (з 8.00 до 17.00, без перерви на обід).



Відвідувачі виставки побачать кращі фотографії харківського екологічного активіста Олега Перегона, який брав участь у захисті місцевого лісопарку від вирубки перед ЄВРО-2012; фотографії занедбаних парків Тернопільщини еколога Олександра Степаненка, фотоісторії журналіста УГСПЛ Олега Шинкаренка, активістів Тамари Харчилави, Нінель Суслової та Олександра Чеботарьова про мирні протести на Київщині, серед яких: захист від вирубки орнітологічного заказника місцевого значення «Пірнівський», протести проти ліквідації озера Качине в Дарницькому районі міста Києва та проти вирубки парку «Чорний Гай» в Ірпені.

Також командою проекту «Думайдан – 2016: збереження зелених зон у містах і селищах» буде надано до обговорення присутніх бачення змін до українського екологічного законодавства, що покращить ситуацію у цій сфері. 


Вхід вільний!


Організатори проекту «Думайдан – 2016: збереження зелених зон у містах і селищах»: Українська Гельсінська спілка з прав людини, Міжнародна благодійна організація "Екологія - Право - Людина", Громадська організація Центр правових та політичних досліджень "СІМ", Екологічно-гуманітарного об’єднання "Зелений Світ", Громадська організація "Зелений Фронт".


Захід у Тернополі проводиться за підтримки Посольства Швеції в Україні, Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA та географічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

 




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси