Конкурс на найоригінальніший туристичний маршрут

Конкурс на найоригінальніший 

туристичний маршрут 


Придумати найоригінальніший туристичний маршрут Тернопілля та отримати за це приз можуть тернополяни. Переможець отримає подорож за кордон, автори маршрутів, які посядуть друге та третє місця – відпочинок у оздоровчих комплексах.
Подарунки – від місцевих туроператорів, які обіцяють винагороди і іншим учасникам конкурсу за оригінальні маршрути. Самі ж маршрути туроператори планують втілювати в життя.

 - Цікаво бути першими і бути на слуху. Тому треба час від часу оновлювати туристичні продукти і йти в ногу з часом, - каже заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму, начальник управління розвитку туристичної інфраструктури обладміністрації Назар Яворський. – Думаю, що люди, які мають багато ідей, але ще не реалізували себе в туризмі, зможуть себе показати в тому конкурсі. Час на подання заявок досить тривалий, триватиме він до 1 грудня, щоб спокійно можна було попрацювати. В кінці грудня ми будемо підводити підсумки. У оргкомітеті конкурсу – практики і науковці. Адже в туризмі вже давно треба переходити від теорії до практики. 

Довідка
Деталі про конкурс "Найоригінальніший туристичний маршрут Тернопілля" можна дізнатися на офіційному сайті управління розвитку туристичної інфраструктури обладміністрації - http://www.ternotour.com.ua, а також на сторінці "Тернопільщина туристична" у соцмережі Фейсбук. Матеріали для конкурсу можна приносити за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, кабінет 535. 

20хвилин

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси