На психолого-педагогічному відділенні інституту педагогіки і психології відбувся цікавий тренінг з особистісного росту



На психолого-педагогічному відділенні інституту педагогіки і психології відбувся цікавий тренінг з особистісного росту




8.11.2016 р. студенти та викладачі психолого-педагогічного відділення інституту педагогіки і психології мали можливість поспілкуватися з керівником Відкритого Університету Реформ, тренером, цікавим співбесідником Іваном Омеляном на тему «Громадська активність – мотивація до змін».



«Мотивація, віра в своє майбутнє та майбутнє країни, надія на краще та чіткий план, стратегія особистісного розвитку – це те що студенти сьогодні мають мати на озброєнні» - зазначив Іван. Для того, що бути класним фахівцем, затребуваним спеціалістом – недостатньо просто отримати вищу освіту за обраною спеціальністю. Потрібно розвиватися, вкладати в себе, бути активним і проявити себе. «Знати, що ти хочеш, для чого тобі це і як цього досягти?» - основний меседж, який хотів донести слухачам тренер під час тренінгу. Бути активним, рухатися в перед, не зупинятися на досягнутому, розвиватися, думати про своє майбутнє і майбутнє своєї країни – на думку Івана є основними мотиваторами в прагненні до змін.



Іван Омелян намагався достукатися до кожного із присутніх. Запитання, коментарі, активне обговорення під час тренінгу, позитивні враження і відгуки студентів після тренінгу свідчать про те, що йому це вдалося.


Будемо вірити в те, що маленьке зерно ти вже посіяв і можливо воно виросте і заколоситься… І залишається вірити в те, що молодь змінить Україну!



Студенти 5 курсу спеціальності «Соціальна робота»













До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси