Майбутні соціальні працівники та соціальні педагоги відвідали «Збаразьку виправну колонію (№63)»



Майбутні соціальні працівники та соціальні педагоги відвідали «Збаразьку виправну колонію (№63)»


Другого листопада 2016 року викладачі та куратори академічних груп кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, а саме д.п.н., проф. Олексюк Н.С.;  д.п.н. Сорока О.В.; к.п.н. Лещук Г.В.; к.п.н. Водяна О.В. разом з студентами відвідали Збаразьку виправну колонію (№63), яка знаходиться в селі Доброводи Збаразького району Тернопільської області.


Під час екскурсії студенти ознайомилися з правовою основою, структурою та діяльністю відділів соціально-виховної, психологічної та реабілітаційної робити колонії, умовами відбування покарань засуджених, їхнім побутовим життям. Працівники закладу продемонстрували організоване на території колонії виробництво, на якому засуджені займаються пошиттям робочого одягу.


Учасники екскурсії мали змогу побачити адміністративний корпус, будівлі для проживання, виробництво, їдальню, корпус соціально-виховної та психологічної роботи з навчальними класами (9-12 кл.), дисциплінарний ізолятор та кімнати для коротко та довгострокових побачень.


Викладачі і студенти вдячні адміністрації та керівництву ТНПУ ім.В.Гнатюка та Збаразькій виправній колонії (№63) за сприяння в організації та проведенні поїздки.








До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси