Конференція   «Свобода слова у становленні громадянського суспільства   та правової держави: досвід Української Гельсінської групи»   на факультеті філології і журналістики

Конференція

 «Свобода слова у становленні громадянського суспільства 

та правової держави: досвід Української Гельсінської групи» 

на факультеті філології і журналістики



8 листопада у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. Володимира Гнатюка відбулась конференція, приурочена 40-річчю створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод.


Учасниками заходу стали студенти і викладачі факультету філології і журналістики та історичного факультету. Почесний гість конференції - голова ГО „Гельсінська ініціатива-ХХІ”, член Правління Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ), координатор приймальні УГСПЛ у Тернополі, Олександр Степаненко.


У ході зустрічі пан Олександр розповів про переваги та недоліки підписання Гельсінського акту Радянським союзом, виокремив визначних представників спілки та подарував літературу про її діяльність.


Учасники переглянули документальний фільм «Хто ти містер Джекі?» про борця за права людини, журналіста Валерія Марченка.


Олександр Мудрієвський
Фото: Вадим Поладов






До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси