Табір HEAL у ТНПУ ім.В.Гнатюка


Табір HEAL у ТНПУ ім.В.Гнатюка


У суботу 12 листопада 2016 року в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка у рамках співпраці із Корпусом Миру, а також з метою проведення заходів з відзначення Року англійської мови в Україні,  кафедра практики англійської мови та методики її викладання приймала гостей для участі у міні-таборі HEAL. До проведення заходу долучилися добровольці Корпусу Миру, викладачі кафедри практики англійської мови та методики її викладання, учні старших класів Тернопілля, а також студенти третього курсу факультету іноземних мов.


Мета міні-табору HEAL привернути увагу до проблем сучасного суспільства, а також надати підліткам можливість практикувати англійську мову. Добровольці Корпусу Миру Мері Офут-Регін, Тодд Гейбл та Джордан Карпер провели цікаві тренінги з питань ВІЛ/СНІДу, торгівлі людьми та розвитку лідерського потенціалу. Неординарні форми роботи, невимушена атмосфера, участь у різноманітних дискусіях – усе це викликало неабиякий інтерес серед присутніх. Учні та студенти брали участь у дебатах, створювали малюнки, ділилися враженнями, розвивали відчуття впевненості та мали гарну нагоду спілкуватися англійською мовою.


Сподіватимемося, що подібні заходи, які уже традиційно стали популярними серед школярів та студентів у літній період часу і не тільки, і надалі проходитимуть у стінах Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

 

Олійник Ірина Дем’янівна,
доцент кафедри практики англійської мови
та методики її викладання








 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси