У Тернополі буде Центр Науки. Звичайно, якщо Ви цього бажаєте!

У Тернополі буде Центр Науки.

Звичайно, якщо Ви цього бажаєте !

 

Проект першого в Україні муніципального “Центру Науки” на голосуванні Громадського бюджету Тернополя.

 

 

Наука може бути ближчою ніж ми собі це можемо уявити. Наша команда науковців, громадських діячів та волонтерів започаткувала в Україні міжнародний проект «Наукові Пікніки». Щороку ми збираємо тисячі охочих «доторкнутись» до науки. Зараз ми прагнемо створити в Тернополі справжній «Центр науки», де кожен бажаючий зможе спробувати себе в ролі дослідника та винахідника. Тому подали на розгляд Громадського бюджету нашу ідею.

 

Ми пропонуємо споглядати та відчувати світ через експеримент, ставити питання і отримувати на них відповіді. Окрім наукових експонатів, які розкриватимуть дива природничих наук ми створимо лабораторію де на практиці усі охочі під наглядом спеціалістів зможуть проводити хімічні, фізичні та біологічні досліди, викладачі зможуть проводити шкільні уроки чи університетські заняття впродовж всього року. 

 

Науково-демонстраційний навчальний центр «Центр Науки» це місце де можна навчатись та розважатись водночас, пізнавати світ, спостерігати явища природи, побачити на практиці фізичні властивості речовин, експериментувати та досліджувати. Центр науки це сукупність музею науки, наукових установок, міні-лабораторій хімії, фізики та біології а також цікаві наукові шоу. Також це приваба для туристів, адже Тернопіль логістично розміщений дуже зручно,

 

Враховуючи кращий досвід Центру Науки Коперник м.Варшава, а також Харківського ЛандауЦентру, які готові надати методичну та інформаційну підтримку ми прагнемо створити місце для саморозвитку, освіти та відпочинку. 

 

Підтримайте проект на сайті  https://pb.rada.te.ua/projects/show/614 , шляхом авторизації через BankID або у Центрі Надання Адміністративних послуг по вул.Острозького. 

 

Автор проекту: Христина Білінська, координатор Наукових Пікніків у Тернопільській області.













До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси