З Міжнародним днем студента!


З Міжнародним днем студента!

17 листопада 2016 в Україні відзначають Міжнародний день студента. Здається, ставши одного разу студентом, людина залишає в душі це звання назавжди. Всі - і нерішучі першокурсники, і досвідчені магістранти, і сивочолі академіки розповідають про своє студентство емоційно і натхненно. 


Студентські роки - чудова пора навчання і кохання, пошуків і знахідок, доленосних зустрічей і сміливих рішень, подорожей і перспектив!


Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка - наша гордість і надія, справжнє згуртоване братство, потужна сила. Наші студенти мають славні традиції  і  добрі перспективи. Шанований професорсько-викладацький склад, чудова навчальна, технічна, спортивна база, сучасні комп'ютерні класи і лабораторії, велика наукова бібліотека Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка  дають можливості навчатися цікаво, займатися науковою роботою, отримати якісні знання, закріпити їх під час чисельних практик.


А ще громадська робота, розробка суспільно корисних, творчих та мистецьких проектів, втілення студентських ініціатив, конференції, екскурсії і зустрічі з відомими людьми, можливість навчання в Європі із отриманням подвійного диплому...


Шановні студенти! Максимально, з користю і задоволенням використовуйте всі можливості під час навчання! Не гайте  дорогоцінних годин! Нехай ваше навчання буде успішним і захоплюючим, наукові здобутки вагомими і перспективними, а дозвілля - веселим і радісним!

Здоров'я вам, удачі, здійснення всіх мрій! 

Нехай міцною і надійною буде студентська дружба, стосунки - щирими і окриленими, а всі студентські дні щасливими і незабутніми!

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси